Värmepumpar Kungälv

Värmepumpar i Kungälv

GAK service AB installerar värmepumpar i Kungälv. Vi är en rörfirma i Göteborg och utför kompletta installationer i Göteborg med omnejd. När du anlitar oss kan du räkna med ett gott samarbete och engagerade medarbetare. Vi arbetar med Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter. Med andra ord erbjuder vi dig ett stort sortiment och kunnig personal. Det gör oss till den enda rörfirman du behöver kontakta vid installation av värmepumpar.

 

Med rätt produkt kan du till och med minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 %. Vi hjälper dig finna den produkt som passar er och er fastighets behov.

Värmepumpar i Kungälv - Vi installerar och servar

 

GAK Service AB startades på 60-talet av Gunnar Arne Karlsson (därav förkortningen GAK). Idag drivs firman av hans söner Thomas och Mats Karlsson. Vårt familjeföretag arbetar engagerat med alla kunder och med vår kunskap och erfarenhet tar vi fram det bästa alternativet för ert hem, speciellt för dig som ska installera värmepumpar i Kungälv.

 

Vi erbjuder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket. Vi är experter inom installationer av värmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och pelletspannor.

 

Vi ge er en kostnadsfri offert på den värmelösning vi anser passar er fastighet och era behov.

GAK service AB är rörfirman för dig – När du ska installera värmepumpar i Kungälv. Välkommen till oss!

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |