Värmepumpar Lerum

Värmepumpar i Lerum

 

Med en värmepump kan du effektivt och smart sänka din uppvärmningskostnad rejält. Med rätt produkt och rätt installation kan du till och med minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent.


Vi på GAK installerar värmepumpar i Lerum. Vi hjälper dig med alla typer av installationer av värmepumpar i din fastighet. Vi är en rörfirma i Göteborg som utför kompletta installationer av värmepumpar i Göteborg med omnejd. Vi arbetar med Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter. – Vi är den enda rörfirman du behöver kontakta för installation av värmepumpar i Lerum!

 

GAK service AB installerar värmepumpar i Lerum!

 

GAK Service AB startades av Gunnar Arne Karlsson (därav förkortningen GAK) på 60-talet och drivs idag av hans söner Thomas och Mats Karlsson. Vi är ett familjeföretag som arbetar engagerat med alla våra kunder, och med vår kunskap och erfarenhet inom installation av värmepumpar i Lerum hjälper vi er att ta fram det bästa alternativet för ert hem.

 

Vi erbjuder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket. Vi är experter inom installationer av värmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och vedpannor samt pelletspannor. Kontakta oss så kan vi ge er en kostnadsfri offert på den värmelösning vi anser passar er fastighet och era behov.

 

GAK service AB finns här för dig – När du ska installera värmepumpar i Lerum. Välkommen till oss!

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |