Värmepumpar Mölnlycke

Värmepumpar i Mölnlycke

GAK service AB är en rörfirma i Göteborg och utför installationer i Göteborg med omnejd. Vi är din rörfirma när du ska installera värmepumpar i Mölnlycke. När du anlitar GAK kan du räkna med ett brett sortiment eftersom vi arbetar med Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter. Du kan också förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som utifrån stor kunskap och erfarenhet hjälper dig att välja den rätta produkten till just ditt hem.

 

Värmepumpar är effektiva och smarta alternativ när det handlar om att sänka din uppvärmningskostnad. Med vår hjälp kommer du till och med kunna sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80 %.

GAK är din rörfirma för installationer av värmepumpar i Mölnlycke

 

GAK service AB drivs av Thomas och Mats Karlsson, sönerna till grundaren Gunnar Arne Karlsson. GAK grundades på 60-talet och har under åren expanderat men fortsatt vara det engagerade familjeföretag vi alltid varit. Med stor kunskap och lång erfarenhet i branschen är vi den enda rörfirman du kommer behöva kontakta vid installationer av värmepumpar i Mölnlycke.

 

Vi erbjuder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket. Vi är experter inom installationer av värmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och pelletspannor.

 

Vi ge er en kostnadsfri offert på den värmelösning vi anser passar er fastighet och era behov.

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |