Värmepumpar Partille

Värmepumpar i Partille

 

Vi installerar värmepumpar i Partille. GAK Service AB hjälper dig med alla typer av installationer av värmepumpar. Vi är en rörfirma i Göteborg som utför kompletta installationer av värmepumpar i Göteborg med omnejd. En värmepump är ett effektivt och smart sätt att sänka din uppvärmningskostnad på, och med rätt produkt kan du till och med minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent.

 

Vi arbetar med Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och erbjuder ett prisvärt sortiment av god kvalité. Vi är därför den enda rörfirman du behöver kontakta för installation av värmepumpar i Partille.

 

GAK service AB installerar värmepumpar i Partille!

 

GAK Service AB startades av Gunnar Arne Karlsson (därav förkortningen GAK) på 60-talet och drivs idag av hans söner Thomas och Mats Karlsson. Vi är ett familjeföretag som arbetar engagerat och trofast med alla våra kunder, och med våra kunskaper och erfarenhet hjälper vi er att ta fram det absolut bästa alternativet för ert hem, speciellt när det kommer till värmepumpar i Partille.

 

Vi erbjuder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket. Vi är experter inom installationer av värmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och vedpannor samt pelletspannor. Kontakta oss så kan vi ge er en kostnadsfri offert på den värmelösning vi anser passar er fastighet och era behov.

 

GAK service AB finns här för dig – När du ska installera värmepumpar i Partille. Välkommen till oss!

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |