Värmepumpar Torslanda

Värmepumpar i Torslanda

Med en värmepump kan du effektivt och smart sänka din uppvärmningskostnad rejält. Med rätt produkt och rätt installation kan du till och med minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent.

 

GAK service AB utför installationer av värmepumpar i Torslanda. Vi är en rörfirma i Göteborg som utför kompletta installationer av värmepumpar i Göteborg med omnejd. Hos oss kan du förvänta dig ett välgjort arbete av erfarna medarbetare och ett stort sortiment av Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och vi hjälper dig att ta fram den produkt som passar dig och din bostad bäst.

 

Installationer av värmepumpar i Torslanda

 

GAK Service AB grundades av Gunnar Arne Karlsson (därav förkortningen GAK) på 60-talet och företaget drivs idag av hans söner Thomas och Mats Karlsson. Vi är ett familjeföretag som arbetar engagerat med alla våra kunder. När du ska installera värmepumpar i Torslanda hjälper vi dig att ta fram det bästa alternativet för din bostad.

 

Vi ger våra kunder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket, oavsett om du bor i Torslanda eller i Lerum. Vi har hög kunskap om installationer av värmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och vedpannor samt pelletspannor.

 

Kontakta GAK service AB när du ska installera värmepumpar i Torslanda. Välkommen till oss!

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |